+389 77 502 259
contact@knigadodoma.mk

Поезија

Поезија

SHIU

MKD 100,00
Достапна
Додади во кошничка
Поезија

КАДЕ Е ЧОВЕКОТ?

MKD 120,00
Распродадена
Додади во кошничка
Поезија

Онаму завршуваат погледите.

MKD 120,00
Распродадена
Додади во кошничка
Поезија

...Во поезијата на Филип Георгиевски има едно зазорување,

MKD 150,00
Достапна
Додади во кошничка
Поезија

Посебна чест е да се објават сите стихови – поезијата на познатиот писател Неџати Џумали.

MKD 200,00
Достапна
Додади во кошничка
Поезија

НИКОГАШ НЕ Е ДОЦНА

MKD 120,00
Достапна
Додади во кошничка
Поезија

ЧУДОДЕЈСТВИЈА

MKD 120,00
Достапна
Додади во кошничка
Поезија

СОГОЛУВАЊЕ

MKD 120,00
Достапна
Додади во кошничка
Поезија

НОВО ВИДЕНИЕ

MKD 120,00
Достапна
Додади во кошничка
Поезија

СТИХОВИ ОД СРЦЕТО НА ПРИРОДАТА

MKD 150,00
Достапна
Додади во кошничка