+389 77 502 259
contact@knigadodoma.mk

Останати издавачи

Останати издавачи

„Вештачко дишење“ е објавен во 1980 година, време кога илјадници граѓани на Аргентина „исчезнале“ при обидот на владата да создаде авторитарна држава.

MKD 250,00
Распродадена
Додади во кошничка
Останати издавачи

Пред повеќе од еден век во Јасна Полјана се случи настан што го потресе целиот свет.

MKD 600,00
Распродадена
Додади во кошничка
Останати издавачи

Ова дело, опиено од мирисите на детските игри и на убавите спомени,

MKD 350,00
Распродадена
Додади во кошничка
Останати издавачи

„Снег за двајца“ е прозно дело на Лилјана Дирјан.

MKD 250,00
Распродадена
Додади во кошничка
Останати издавачи

Јас сум глад.

MKD 200,00
Распродадена
Додади во кошничка
Останати издавачи

„Секој има своја приказна. Секој има свој пат, со свои предизвици, со угорнини и падови. И мојата е таква, не е права монотона линија.

MKD 300,00
Достапна
Додади во кошничка
Останати издавачи

„Валтер Бенјамин е своевиден архетип за европскиот интелектуалец од првата половина на XX век.

MKD 300,00
Распродадена
Додади во кошничка
Останати издавачи

„(…) (Бес)конечни модели на расказот содржи 80-ина куси раскази поделени во неколку циклуси и тоа: почетнички раскази, иритирачки, деликатесни, ситни, патувачки, вселенски,

MKD 18,00
Распродадена
Додади во кошничка
Останати издавачи

Кога новиот дечко Џек ја остава на аеродромот, Руби Милер ги брише солзите и си купува карта за Париз.

MKD 390,00
Распродадена
Додади во кошничка
Останати издавачи

Франција во 1916 година….Софи мора да се грижи за безбедноста на својата фамилија додека нејзиниот љубен сопруг Едуард се бори на фронтот. Нејзе ѝ е наредено да ги служи германските офицери што го посетуваат нејзиниот хотел секоја вечер. Од нивното присуство нејзиниот дом е исполнет со жестока тензија.

MKD 450,00
Распродадена
Додади во кошничка
Останати издавачи
MKD 250,00
MKD 250,00
Останати издавачи
MKD 600,00
MKD 600,00
Останати издавачи
MKD 250,00
MKD 250,00
Останати издавачи
MKD 200,00
MKD 200,00
Останати издавачи
MKD 300,00
MKD 300,00
Останати издавачи
MKD 390,00
MKD 390,00