+389 77 502 259
contact@knigadodoma.mk

Популарна психологија

Популарна психологија

„Книгава нема да наметнува ставови или решенија туку, ќе сугерира факти и ќе укажува на една состојба која би можеле да ја најдете во себе.

MKD 300,00
Достапна
Додади во кошничка
Популарна психологија

Ако оваа состојба стане трајна тогаш секоја постапка го носи тој печат и така ќе ја осознаеме врвната уметност. Тоа е уметноста на живеењето.“

MKD 300,00
Достапна
Додади во кошничка
Популарна психологија

Каков би изгледал вашиот живот кога сè би било можно? Роден без раце и нозе, Ник Вујичиќ го надмина својот хендикеп и живее самостоен, богат, исполнет и „чудесно добар“ живот и служи како пример...

MKD 300,00
Достапна
Додади во кошничка
Популарна психологија
MKD 300,00
MKD 300,00
Популарна психологија
MKD 300,00
MKD 300,00
Популарна психологија
MKD 300,00
MKD 300,00