+389 77 502 259
contact@knigadodoma.mk

Детски книги

Детски книги

ВИЛИЈАМ ВЕНТОН, МОМЧЕТО СО ГЕНИЈАЛЕН ТАЛЕНТ ЗА ОДГАТНУВАЊЕ ШИФРИ, СЕ СООЧУВА СО НОВА ЗАКАНА

MKD 350,00
Достапна
Додади во кошничка
Детски книги

..Девојката Ајше со врвовите на прстите му испрати еден бакнеж на облакот.

MKD 150,00
Достапна
Додади во кошничка
Детски книги

ЗАПОЗНАЈТЕ ГО ВИЛИЈАМ ВЕНТОН,  МОМЧЕТО ШТО ЈА ОТКРИ  НАЈГОЛЕМАТА ЗАГАТКА НА СВЕТОТ

MKD 350,00
Достапна
Додади во кошничка
Детски книги

Малото глувче  сакало да се стопли! Едно студено зимско утро, малото  глувче се разбуди тресејќи се од студ. Излезе за да најде дрва за горење. Но нешто неочекувано ќе се случи во големата шума покриена со снег... 

MKD 250,00
Достапна
Додади во кошничка
Детски книги

Едно женско јаре беше различно од другите. Предните нозе му беа повредени и не можеше да трча со другите кози низ полето и многу беше тажно поради тоа. Но козарот се сети како може да ѝ помогне на малата коза. Ќе успее ли козарот да ѝ помогне на козичката да трча со другите кози и да биде среќна? 

MKD 250,00
Достапна
Додади во кошничка
Детски книги

Една птичка со жолт клун ќе остане сама во шумата за време на зимата. Таа не успеала да се пресели на југ заедно со другите птици. Старото дрво каде што седи жолтоклунчето сѐ уште ги  држи лисјата бидејќи мора да ја чува птицата. 

MKD 200,00
Достапна
Додади во кошничка
Детски книги

Еден убав сончев ден додека малото еже спиеше под едно дрво во шумата, врз него случајно падна костенот и се заплеткаа. Ќе успеат ли да се отплеткаат со помош на пријателите во шумата?

MKD 200,00
Достапна
Додади во кошничка
Детски книги

Сликовници во тврд повез, спакувани како новогодишно пакетче. 

MKD 600,00
Достапна
Додади во кошничка
Детски книги

Ова е приказна за другарството и единственото црвено јаболко останато во шумата...

MKD 200,00
Достапна
Додади во кошничка
Детски книги

Што ќе се случи доколку едно утро се разбудите и ви здодеало да ги правите истите работи секој ден?...

MKD 200,00
Достапна
Додади во кошничка