+389 77 502 259
contact@knigadodoma.mk

Белетристика

Белетристика

Дворецот памети сѐ. Од позиција на надмен аристократ што гo презира плебсот и немилосрден опортунист на кој му импонирало кога дошол во цврстите нацистички раце, јунакот на Томан, иронично, елегантно и духовито ги бележи клучните случувања во чешката историја

MKD 500,00
Достапна
Додади во кошничка
Белетристика

Романот „Џинот што ја изгуби приказната“ е автобиографија за детството и младоста на момчето што се запишува во прво одделение дури на четиринаесет години

MKD 300,00
Достапна
Додади во кошничка
Бестселер
Белетристика

Малечкото маченце Зејтин, со крзно како памук и со црни дамки, заспа во куќата на бабата и дедото,

MKD 250,00
Достапна
Додади во кошничка
Бестселер
Белетристика

Кога Биг Бен, во Лондон, одеднаш престана да чука, Вилијам знаеше дека се подготвува нешто големо.

MKD 350,00
Достапна
Додади во кошничка
Бестселер
Белетристика

Уште како мала, Амината ја киднапираа и ја качија на бродот со робови. Таа мора да ги слуша наредбите за да го сочува својот живот.

MKD 199,00
Достапна
Додади во кошничка
Белетристика

Романот се темели на дневникот на прабабата на авторката и на нејзиниот љубовник

MKD 400,00
Достапна
Додади во кошничка
Бестселер
Белетристика

Тинејџерката Каси порасна во Лајден, град помеѓу Хаг и Амстердам.

MKD 350,00
Достапна
Додади во кошничка
Белетристика

Во животот на Кираз, која зад себе ги остава разочарувањата од минатото и со надеж гледа кон иднината, се отвора нова страница.

MKD 350,00
Достапна
Додади во кошничка
Бестселер
Белетристика

ДОСТАВАТА НА КНИГАТА ЌЕ ЗАПОЧНЕ ОД 08.05.2018 СИТЕ НАРАЧКИ НАПРАВЕНИ ДО 08.05.2018 ЌЕ БИДАТ СО ПОТПИС ОД АВТОРКАТА Во приказните, исто како и во вистинскиот живот, сѐ што е скриено сака да биде најдено. Клучот чекаше повторно да биде допрен и да го отвори ковчегот. Чекаше стрпливо, неподвижно и немо. Наскоро ќе чукне неговиот час. 

MKD 350,00
Достапна
Додади во кошничка
Бестселер
Белетристика

БРУТАЛНО ЗЛОСТОРСТВО На осамено место во еден парк, во шатор е пронајдено тело на убиена и каменувана млада девојка, закопанa до половина во земја...

MKD 400,00
Достапна
Додади во кошничка
Бестселер
MKD 250,00
MKD 250,00
Бестселер
MKD 350,00
MKD 350,00
Бестселер
Белетристика
MKD 199,00
MKD 199,00
Белетристика
MKD 400,00
MKD 400,00
Бестселер
Белетристика
MKD 350,00
MKD 350,00
Белетристика
MKD 350,00
MKD 350,00
Бестселер
Белетристика
MKD 350,00
MKD 350,00
Бестселер
Белетристика
MKD 400,00
MKD 400,00