+389 77 502 259
contact@knigadodoma.mk
Достапна
NON-FICTION
МКД 400,00

За каков говор и за какво лингвистичко богатство станува збор, најдобро ќе се види ако се спомене дека во целата збирка има над 500 песни, над 18000 стиха и над 50000 зборови.

Мехмед Хоџа, кому ова  му е второ дело објавено на македонски јазик и во Република Македонија.

  • 9786084-654056
  • 21
  • Бата прес
  • 299
  • 2011