+389 77 502 259
contact@knigadodoma.mk
Достапна
Детски книги
МКД 200,00

Еден убав сончев ден додека малото еже спиеше под едно дрво во шумата, врз него случајно падна костенот и се заплеткаа. Ќе успеат ли да се отплеткаат со помош на пријателите во шумата?

Оваа книга им помага на децата да развијат:

• Пријателство

• Трпеливост

• Помагање

• Креативност

И да го разберат: 

• Светот на животните

  • 9786082530345
  • 220х205
  • Бата прес
  • 32
  • 2017