+389 77 502 259
contact@knigadodoma.mk
Распродадена
NON-FICTION
МКД 500,00

Помина повеќе од една декада од конфликтот во 2001. Помина долго време но некои прашања останаа неодговорени, останаа мистерија. Долгогодишниот главен и одговорен уредник во „Фокус“ Јадранка Костова навлезе во суштината на конфликтот и преку дијалог откриваше некои детали кои што беа вешто криени од јавноста. Војната заврши, но меѓуетничките тензии продолжија. 

Дознајте што навистина се случи таа мистериозна 2001... 

  • 9989819157
  • 21
  • Бата прес
  • 250
  • 2003