+389 77 502 259
contact@knigadodoma.mk
Распродадена
Поезија
МКД 120,00

Онаму завршуваат погледите.

Таму каде планините

стануваат облаци,

а облаците се претвраат 

во снегови, 

каде хоризонтите ја учат

мудроста

на сините далечини,

каде линиите ја сечат 

и прават целината,

таму каде живеат ангелите

Онаму завршуваат погледите

  • 9989819041
  • 21
  • Бата прес
  • 48
  • 2003