+389 77 502 259
contact@knigadodoma.mk
Распродадена
Останати издавачи
МКД 250,00

 

Еден од најубавите подароци за секоја жена! Мајка, сестра, ќерка, љубена, сопруга.

 

Секоја жена заслужува да ја добие оваа мала книга на подарок. Мала, а толку голема. Исто како и женското срце. Мала по обем, но голема со зборови што значат љубов, големина, сила, посебност, убавина, кои ги поседува секоја жена

  • 978-608-243-073-7
  • 10х15
  • Антолог
  • 48
  • 2017