+389 77 502 259
contact@knigadodoma.mk
Достапна
Детски книги
МКД 200,00

МАЛИОТ ЗМЕЈ И ОРИЗОВАТА КАША

Оригинален наслов: Pirinç Lapası ve Küçük

Што ќе се случи доколку едно утро се разбудите и ви здодеало да ги правите истите работи секој ден? На малиот змеј му здодеа секој ден да јаде оризова каша и сакаше да проба нешто ново. Ама, на вечерата повторно имаше оризова каша... Приказната е за малиот змеј кој што не може да ја замени оризовата каша во неговиот живот, но затоа ќе го смени животот запознавајќи нови другарчиња.... Оваа книга им помага на децата да развијат: • Чувства • Имагинација • Самодоверба • Пријателство • Споделување и да ги разберат: • Разликите • Светот на животните

  • 978-608-4654-98-8
  • A4
  • Бата прес
  • 40
  • 2016