+389 77 502 259
contact@knigadodoma.mk
Распродадена
Белетристика
МКД 299,00

Една снежна ноќ, додека во блескавата Москва одекнуваат нотите на Чајковски, младиот царски офицер Сеит на бал ја запознава занесната благородничка Шура. Волшебниот миг во кој погледите им се сретнуваат засекогаш ќе ја смени нивната судбина. Потполно маѓепсани еден од друг, двајцата млади знаат дека за нив никогаш не може да постои никој друг, без разлика на сѐ што ги разделува.  

  • 978–608–253–053–6
  • 110x170
  • Бата прес
  • 668
  • 2018